PODIJELI

Лоповској, криминализованој, диктаторској, издајничкој власти мало је било што су опљачкали, обрукали и осрамотили Црну Гору већ настоје и да укину и слободу говора.

Мимо воље 85% народа Црне Горе, како је и сам премијер, Душко Марковић признао, увели су Црну Гору у НАТО алијансу, вјековну непријатељску организацију Црне Горе; Измислили су фарсу „државни удар“, признали су лажну државу Косово, гласали су за учлањење у УНЕСКО лажне државе Косово, гласали су за учлањење лажне државе Косово у Интерпол, послали су тројицу официра у лажну државу Косово како би се борили против Срба и српског народа, послали су војног аташеа, Машуловића на прославу „Олује“, највећег геноцида и погрома над српским народом, одабрали су за стратешког партнера Шиптаре и Хрвате а Србе и српски народ проглашавају окупаторима; Направили су пакт са Шиптарима, Хрватима и владом Македоније против Срба и српског народа како призна вицепремијер лажне државе Косово, Енвер Хоџај. Спроводе проусташку политику, политику Секуле Дрљевића, Савића Марковића Штедимлије, Алојзија Степинца, Мила Будака, Јеврема Брковића и других усташких идеолога.  Увели су санкције Руској федерацији, доказаним и вјечитим пријатељима Црне Горе.

Све им је то изгледа мало било, кренули су да хапсе, затварају и кажњавају слободоумне људе Црне Горе. Хапшење посланика Небојше Медојевића, из засједе, у ситним ноћним сатима и пријетња са истом судбином Милану Кнежевићу противно Законима и Уставу Црне Горе, што је данас потврдило и вијеће Уставног суда,  имало је за циљ да се поручи грађанима каква судбина и њих може задесити уколико покушају да изнесу своја мишљења и ставове.

Могу да затварају, хапсе и кажњавају али ће ипак Црна Гора из дана  у дан имати све више слободних људи и бораца за традиционалну његошевску и Св.Петра Цетињског Црну Гору!

ПРЕДСЈЕДНИК ОО НСД ПЉЕВЉА

Милан ЛЕКИЋ

Komentariši