PODIJELI

I ove godine, na Trgu 13. jul postavljeno je klizalište.  Svečano otvaranje je u subotu, 15. decembra. Klizalište ce raditi dva mjeseca, a na trgu su postavljeni i jelka i sanke Deda Mraza.

Svečano otvaranje klizališta postavljenog na Trgu 13. jul predviđeno je za subotu, 15. decembra. Prema ugovoru, klizalište će raditi dva mjeseca, do 15. februara, 2019. godine. Cijena zakupa je 20.500 evra, a opština je ove godine izdvojila i oko 11.000 evra za nove elemente za ukrašavanje grada i sanke Deda Mraza koje su koštale oko 5.000 evra. Menadžerka opštine, Emina Salihović naglasila je da nije bezbjedno za djecu da sjedaju na irvase pošto su ti elementi vrlo slabe konstrukcije i pod naponom su.

Cijena karte za klizalište koja podrazumjeva klizaljke i sat vremena klizanja je ista kao i prošle godine, jedan evro. Prošle sezone su nasi sugrađani, najviše oni, osnovnoškolskog i srednješkolskog uzrasta pokazali veliko interesovanje tokom decembra i januara, ali potom, kada se završio raspust, interesovanje za klizalište je bilo znatno manje.

Komentariši