PODIJELI

Održana je II sjednica Odbora za društvene djelatnosti čiji je zaključak da se do zasjedanja Skupštine opštine Pljevlja neki od programa rada dopune finansijskim podacima“.

Na II sjednici Odbora za društvene djelatnosti razmatrao se dnevni red od osam tačaka. Kako nam je rekao predsjednik ovog Odbora Rajko Palibrk sjednici je prisutvovao veći broj članova, koji su uz sitne sugestije usvojili tačke dnevnog reda i uputili ih dalje na sjednicu Skupštine.

Razmatrao se predlog programa rada Skupštine opštine Pljevlja za narednu godinu, predlog Odluke o finansiranju rada gerontodomaćica za 2019. god., zatim izvještaj o radu za 2017. god. JU Centar za dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom, predlog Odluke o davanju saglasnosti za programe rada DOO „Centar za sport i rekreaciju“, JU Narodna biblioteka „Stevan Samardžić“, JU Zavičajni muzej Pljevlja, JU Umjetnička galerija „Vitomir Srbljanović“ i JU Centar za dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom za 2019. god.

Palibrk je istakao da su članovi Odbora sugerisali da se do zasjedanja Skupštine opštine Pljevlja, koje je zakazano za 26. decembar sa dodatnim finansijskim podacima dopune predlozi programa rada JU Narodna biblioteka „Stevan Samardžić“, JU Umjetnička galerija „Vitomir Srbljanović“ i JU Centar za dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom.

Komentariši