PODIJELI

Na školskom takmičenju u znanju nagrađeno je 13 učenika iz stranih jezika sedam iz fizike, dva iz hemije, 11 iz biologije, šest iz istorije i jedan učenik iz geografije. Od ovih 40 učenika, na Državnom takmičenju iz treceg i četvrtog razreda kvalifikovalo se ukupno 11, po jedan učenika iz stranih jezika i po dva učenika iz fizike, hemije, biologije i istorije.

Posebno treba pomenuti učenice koje su osvojile 100 bodova na Školskom takmičenju u znanju Saru Milinković i Bajčetic Sofiju iz fizike, Bujišić Jelenu iz biologije i učenika Pavla Džuverovića  koji je osvojio maksimalan broj bodova iz hemije na Državnom takmičenju.

U sportskim takmičenjima učestvovalo je 217 učenika, a diplome je dobilo 47 takmičara. U atletici nagrađeno je 16 učenica i šest učenika, u basketu treće mjesto osvojilo je šest učenika, drugo pet i prvo četiri učenika. Nagrađena su tri učenika u šutiranju trojki i šest učenika u stonom tenisu.

Na finalnom takmičenju u govorništvu prvo mjesto osvojila je Milica Kovačević, drugo Andrea Gačević i treće Stefan Bojović. U kvizu znanja iz istorije “Crne Gora i njena sloboda “ nagrađene su 3 ekipe.

Na kraju posebna priznanja uručena su profesorima, bez čije saradnje učenici ne bi postigli ovako dobre rezultate.

Autor: Dragana Đurišić

Komentariši