PODIJELI

Nakon što je seniorska ekipa AOK ,,Rudar“ učestvovala na poznatom turniru u Makedoniji gdje su osvojile treće mjesto i bronzanu medalju, svoje obaveze imale su i mlade odbojkašice ovog kluba.

Naime dvije ekipe Rudara sastavljenih od igračica godišta 2006, 2007, 2008. i mlađe, učestvovale su na tradicionalnom turniru koji se svake godine održava u Čačku. U pionirskoj konkurenciji učesvovalo je osam ekipa dok je u kategoriji još mlađih nastupilo 5 ekipa.

Pionirke su na kraju bile četvrte a u meču za treće mjesto malo je falilo da Rudar slavi. Isto tako nijanse su odlučivale i u polufinalu kada su pionirke Rudara takođe odigrale dobro ali uz dosta neiznuđenih grešaka. Turnir je osvojila ekipa Jedinstva iz Bijelog Polja.

Kada su u pitanju najmlađe odbojkašice Rudara i one su na kraju bile četvrte. Rezultat možda nije zadovoljavajući ali mlade odbojkašice su pokazale da imaju potencijala.

U svakom slučaju ovi turniri su dobrodošli za stručne štabove kako bi mogli što bolje da vide napredak mladih igračica pa su tako treneri Ana Marković i Milorad Perović pružili šansu svim djevojčicama.

Pred AOK ,,Rudar“ sada je tradicionalni novogodišnji turnir u ženskoj odbojci koji se održava u Ljubljani u prvom dijelu januara. Svakako dobra prilika za još nekoliko kvalitetnih utakmica koje će i te kako značiti u ovoj fazi priprema. Sa druge strane Uprava AOK ,,Rudar“ nastavlja sa realizacijom uspješne saradnje sa mnogobrojnim obojkašklim kolektivima i savezima sa prostora bivše Jugoslavije ali i Evrope.

Komentariši