PODIJELI

Dosadašnji sekretar Sekretarijata za društvene djelatnosti Mersudin Halilović, prvog radnog dana ove godine provešće u Kabinetu predsjednika Opštine, dok će na mjesto sekretara Sekretarijata za društvene djelatnosti biti postavljena Emina Salihović, koja je u predhodnom mandatu bila menadžerka Opštine prenosi PV portal.

Nakon što je prestala da postoji Služba za evropske integracije i razvoj najvjerovatnije nova menadžerka opštine biće Nermina Bašić Škrijelj. Osim toga, shodno koalicionom dogovoru, novi sekretar Sekretarijata za opštu upravu biće Enver Kaljić, dosadašnji direktor Agencije za stambeno poslovni fond, koji se u narednom periodu pripaja  DOO “Čistoća”. On će na tom mjestu zamjeniti dosadašnju VD sekretarku Joku Đačić.

Odlukom predsjednika Opštine Mirka Đačića Agencija za stambeno poslovni fond i DOO Komunalne usluge prestaće da postoje i vratiće se pod okrijlje DOO “Čistoća”, baš kao i DOO Grijanje koje će ponovo postati dio DOO “Vodovod”. Takođe Služba za evropske integracije i razvoj prestaće da postoji. Zaposlenima, po riječima predsjednika Opštine, za koje se utvrdi da su tehnološki višak, biće ponuđene odgovarajuće otpremnine.

Na nekoj od narednih sjednica SO Pljevlja ove odluke će se naći kao tačke dnevnog reda i najvjerovatnije odlukom skupštinske većine i ozvaničiti prenosi dalje PV portal.

Komentariši