PODIJELI

U odnosu na prethodni klasifikacioni period kada je procenat prelaznosti bio 68,56, u ovom klasifikacionom periodu procenat prelaznosti je neznatno lošiji i  na nivou škole je 60,96 odsto.

Od prvog do devetog razreda ocjenjeno je 459 učenika i 9 učenika integrisanog odjeljenja, što ukupno iznosi 468 ocjenjenih učenika.

Pozitivan uspjeh postigla su 203 učenika, od tog broja bilo je 66 odličnih, 76 vrlodobrih, zatim 58 učenika postiglo je dobar uspjeh i tri učenika dovoljan. Ukupno 83 učenika imaju nedovoljne ocjene, jednu nedovoljnu ocjenu ima 25 učenika, dvije 17, tri osam učenika, četiri učenika imaju četiri nedovoljne ocjene i pet i više nedovoljnih ocjena ima 29 učenika.

Učenici integrisanog odjeljenja postigli su sledeči uspjeh: tri vrlodobra učenika, zatim po dva učenika postigla su dovoljan i dobar uspjeh.

Primjerno vladanje ima 219 učenika, 12 učenika dovoljno i jedan učenik nedovoljno vladanje.

Na osnovu tabelarnog prikaza u toku ovog klasifikacionog perioda učenici su napravili 7.758 opravdanih i neopravdanih časova, pojedinačno 7.230 opravdanih i 528 neopravdanih časova. Učenici integrisanog odjeljenja imali su 475 opravdanih časova.

U toku je zimski raspust koji traje do 21. januara, kada prema školskom kalendaru počinje treći klasifikacioni period.

Autor: Dragana Đurišić

Komentariši