PODIJELI

Ugostiteljsku novu godinu slave 14. januara od 1970. godine. Uz muziku i igru družili su se ugostitelji, penzioneri u hotelu Pljevlja i ovog 14. januara.

Za najveće praznike ugostitelji su najuposlenij, svakome udovoljiti, na vrijeme uslužiti uz osmjeh i dobrodošlicu. I dok se drugi vesele, ugostitelji užurbano po sali stižu do svakog stola pazeći da nikom ne smetaju a budu na usluzi. U prošlom vijeku Nova godina se slavila tri noći, pa 29. Novembar, 1. Maj i još mnogo proslava i događaja kada su se ljudi masovno okupljali u par ugostiteljskih objekata u Pljevljima. Od ugostitelja se očekivalo mnogo i oni su se maksimalno žrtvovali kako bi ugodili svima koji su slavili. Onda su pljevaljski ugostitelji izgradnjom hotela Pljevlja, na zboru odlučili da 14. januar posvete sebi, budu opušteni i proslave svoju, ugostiteljsku novu godinu. Tako je bilo i ovog 14. januara. U hotelu Pljevlja ugostitelji, penzioneri sa svojim gostima družili su se uz pjesmu i igru.

Među zvanicama bio je i predsjednik Opštine sa saradnicima. Predsjednik je našim sugrađanima, ugostiteljima poželio srecnu ugostiteljsku novu godinu, dobro zdravlje i ličnu i porodičnu sreću.

Komentariši