PODIJELI

Najuspješniji atletičari Atletskog kluba „Rudar“, Jovica Božović i Ana Jestrović, boraviće desetak dana u Beogradu na zimskim pripremama sa najboljim takmičarima  iz regiona. Pripreme će biti u novoj atletskoj dvorani na Banjici.

Pred početak nove sezone atletičari Rudara odradiće kvalitetne pripreme. Da bi forma pred nastupe bila što bolja potrebni su dobri uslovi i naporni treninzi. Nova atletska dvorana u Beogradu, na Banjici nudi najbolje moguće uslove za rad atletičara, a posebno za razvoj mladih atletičara. Tako će skakač Jovica Božović i bacačica diska Ana Jestrović imati sve neophodne uslove za podizanje forme na što viši nivo, kako bi spremni dočekali početak sezone.

Pod budnim okom trenera Budimira Jestrovića mladi atletičari Rudara svakodnevno će u narednih 10 dana raditi i to dva puta dnevno. Podsjećanja radi Jovica Božović i Ana Jestrović imali su vrlo uspješnu sezonu sa nekoliko novih rekorda u njihovoj disciplini i njihovoj uzrasnoj konkurernciji.

Zahvaljujući mnogo boljim uslovima za rad atletičara u našem gradu, ali ii predanom radu stručnog štaba atletskog kluba Rudar, Pljevlja iz sezone u sezonu imaju sve više kvalitgetnih atletičara.

Nakon boravka u Beogradu ekspedicija Atletskog kluba Rudar vraća se u Pljevlja gdje će nastaviti rad.

Posebnu zahvalnost iz kluba, uputili su glavnom sponzoru-Opštini Pljevlja.

Autor: Boriša Kankaraš

Komentariši