PODIJELI

Objavljen je zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavku male vrijednosti –izrada i postavljanje scenografije u Radio-televiziji Pljevlja.

U ponedeljak, 21. januara opština Pljevlja objavila je zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavku male vrijednosti –izrada i postavljanje scenografije u Radio-televiziji Pljevlja. S obzirom da je nabavka male vrijednosti Zahtjev je poslat na tri adrese a  objavljen je i na sajtu Opštine, što znači da pravo da se jave imaju svi zainteresovani. Otvaranje ponuda je u petak, 25. januara.

Postupak male i hitne nabavke objavljuje se radi brzine postupka. Vrijednost male nabavke za robu i usluge je od tri do 15 hiljada evara a za izvođenje radove do 30 hiljada evra.

Nabavka male vrijednosti – Izrada i postavljanje scenografije u RTV Pljevlja je uvrštena u kategoriju izvođenja radova i njena vrijednost je 10.400 evra, rekao nam je službenik za javne nabavke u opštini Pljevlja Blažo Šubarić.

U požaru koji je Radio-televizuju Pljevlja zahvatio 22. maja 2018. Godine izgorjela je cjelokupna imovina ove medijske kuće. Od tada smanjenim kapacitetom Radio-televizija radi u prostorijama Akademskog centra. Odlukom lokalne samouprave Radio-televizija će trajno ostati u ovim prostorijama.

Komentariši