PODIJELI

Fudbaleri Rudara sele se za Bar gdje će nastaviti desetodnevne pripreme kako bi se što bolje pripremili za nastavaka sezone.

Prošlo je osam dana od početka priprema Rudara što nije mnogo ali dovoljno da trener Nenad Vukčević već sumira prve utiske. Treninzi na poluočišćenom terenu nisu uticali na optimizam novog šefa stručnog štaba, koji je ubijeđen da će uz mlade nade i adekvatna pojačanja, Rudar uspjeti da ostvari cilj za ovu sezonu. Odlazak u toplije krajeve sigurno će odgovarati kako igračima tako i novom kormilaru ekipe iz Pljevalja.

Nije jednostavno praviti tim u zimskom prelaznom roku, pogotovo kada je riječ o velikim promjenama, tako da je jasno da će stručni štab imati pune ruke posla.

Uprava kluba takođe radi punom parom pa se u narednom periodu mogu očekivati i nova imena. Najčešće se pominju Ražnatović iz Budućnosti i Marković iz Iskre, a u Baru će nekoliko novih igrača biti na probi.

Kadeti koji su bili priključeni prvom timu, kako bi osjetili atmosferu i rad sa starijim saigračima vraćaju se u svoju selekciju.

Rudar će u Baru odigrati tri kontrolne utakmice protiv Lovćena, Arsenala i Radnika iz Bijeljine.

Podsjećanja radi Rudar je prvi dio prvenstva završio na osmom mjestu sa 22 osvojena boda.

U prvom kolu proljećnog dijela Rudar će dočekati Zetu a onda gostuje Grblju. U trećem kolu Rudar očekuje aktuelnog i jesenjeg šampiona Sutjesku.

Autor: Adnan Kuloglija

Komentariši