PODIJELI

Fudbaleri Rudara nalaze se na pripremama u Baru gdje se pripremaju za nastavak sezone. Već je odigran jedan kontrolni meč a stigla su i nova pojačanja.

U prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Baru fudbaleri Rudara poraženi su od Lovćena sa 2:1. Gol za Rudar postigao je Kriještorac. Trener Nenad Vukčević je istakao da je zadovoljan nakon prvog kontrolnog meča i da rezultat nije bio u prvom planu. Vukčević kaže da je stručni štab dobio jasniju sliku kompletnog tima ali i da su vidjeli mogućnosti igrača koji su na probi. U prvom poluvremenu Rudar je odigrao dobro, disciplinovano i sa dosta trčanja. Drugo poluvrijeme donijelo je više taktičkih i tehničkih grešaka što je normalno s obzirom da se radi o prvom kontrolnom meču.

Rudar jeste izgubio od Lovćena, ali je sa druge strane dobio pojačanja. Novi član ekipe sa stadiona pod Golubinjom je Jasmin Mećinović. Ovaj fudbaler koji ima 29 godina igrao je za desetak klubova u regionu. Rođeni Čačanin koji ima makedonsko državljanstvo igra na poziciji štopera i već je pokazao da se radi o dobrom igraču. Ekipu Rudara pojačao je i golman Vidoje Popović koji je stigao iz ekipa Bokelja. Radi se o talentovanom fudbaleru koji je i član mlade reprezentacije Crne Gore.

Rudar će na pripremama u Baru odigrati još tri kontrolne utakmice nakon kojih će stručni štab detaljnije imati uvid u stanje forme igrača i mogućnostima tima.

U prvom kolu proljećnjog dijela Rudar će gostovati Grblju.

Autor: Boriša Kankaraš

Komentariši