PODIJELI

Fudbaleri Rudara nalaze se na pripremama u Baru gdje temeljno rade na tempiranju što bolje forme pred nastavak prvenstva.

Pobjeda nad Arsenalom iz Tivta od 1-0 prija ali je rezultat manje važan.Bitno je da su svi fudbaleri koji su igrali dali sve od sebe, uz dosta trčanja i uz jasnu taktičku viziju. Gol odluke postigao je Radomir Đalović u drugom poluvremenu a meč je vrlo dobro poslužio stručnom štabu za detaljniju analizu svih igrača.

Ni uprava Rudara nije sjedila skrštenih ruku. Rukovodstvo najtrofejnijeg fudbalskog kluba nedavno je angažovala štopera Jasmina Mećinovića a sve su prilike da će ugovor sa Rudarom potpisati i Janko Simović iskusni fudbaler koji takođe igra na poziciji štopera. Ukoliko dođe do angažmana Simovića, Rudar će dodatno učvrstiti zadnju liniju. Simović je promijenio dosta klubova i radi se o dobrom igraču koji  je tokom karijere osvajao trofeje u crnogroskom fudbalu.Sa Mogrenom je dva puta bio prvak, sa ekipom Budućnosti jednom dok je sa Lovćenom i ekipom Mladosti osvajao kup Crne Gore.

Komentariši