PODIJELI

Košarkaši Rudara još jednom su pobijedili ekipu Stršljena. Nakon što su slavili u Pljevljima, Rudar je od Stršljena bio bolji i u Plavu i slavio sa 78-73.

Košarkaši Stršljena iz Plava i Rudara odigrali su još jednu uzbudljivu utakmicu. Nakon što je Rudar prije sedam dana slavio u Pljevljima i to nakon dva produžetka, tim iz našeg grada uspio je da savlada Stršljen i u Plavu rezultatom 73-78. Bila je to kvalitetna košarkaška predstava koja je donijela dosta uzbuđenja. Prvu četvrtinu Rudar je riješio u svoju korist 12-16 da bi u nastavku Stršljen odigrao bolje i drugi period riješio u svoju korist 21-20. Kada su treću četvrtinu domaći košarkaši riješili u svoju korist rezultatom 22-18 mnogi su pomislili da je domaći tim uhvatio ritam koji će im donijeti pobjedu. Ipak kada je bilo najpotrebnije, kod izjednačenja 63-63, košarkaši Rudara su bili mirni, koncentrisani i precizni pa su uspjeli da slave na kraju sa 78-73.

Rudar su do pobjede vodili Janković koji je postigao 20 poena, Starovlah i Marković koji su postigli po 17 kao i Džaković koji je postigao 12 poena. U listu strijelaca upisali su se Dragaš, Terzić i Tošić koji su postigli po 6 poena.

Ovom pobjedom Rudar se probio na treće mjesto na tabeli. Nakon 11. kola Rudar je upisao pet pobjeda i šest poraza.

Komentariši