PODIJELI

Opština Pljevlja raspisala tendere za nabavku uličnih svjetiljki i stubova za rasvjetu i izvođenje radova na sanaciji i presvlačenju kolovoznih površina asfaltnom masom na gradskim saobraćajnicama u Pljevljima.

Opština Pljevlja raspisala je ovih dana više tendera. Raspisan je otvoreni postupak javne nabavke za nabavku uličnih svjetiljki i stubova za rasvjetu na užem gradskom jezgru. Prema riječima Blaža Šubarića, službenika za javne nabavke opštine Pljevlja predračunska vrijednost radova je 150 hiljada eura. Otvaranje ponuda zakazano je za 7. mart 2019. godine.

Opština Pljevlja raspisala je otvoreni postupak javne nabavke za izvođenje radova na sanaciji i presvlačenju kolovoznih i pješačkih površina asfaltnom masom na gradskim saobraćajnicama u Pljevljima. Prema riječima Šubarića predračunska vrijednost radova je 300 hiljada eura. Otvaranje ponuda zakazano je za 8. mart 2019. godine.

Otvaranje ponuda za oba tendera je javno tako da mogu prisustvovati svi zainteresovani ponuđači. Komisija za otvaranje i vrednovanje ponuda će ocjeniti ispravnost i vrednovati ponude, nakon čega će donijeti rješenje o izboru najpovoljnije ponude. Nakon isteka roka od 10 dana za žalbe potpisaće se ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem.

Komentariši