PODIJELI

Ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore učestvuje na turniru u Hrvatskoj.Osam fudbalerki Breznice na spisku selektora Mirka Marića.

Selektor ženske seniorske fudbalske reprezentacije Crne Gore Mirko Marić objavio je spisak igračica na koje računa za prijateljski turnir ,,Croatia cup 2019.“. Na spisku je dvadeset igračica a osam je iz FK ,,Breznica“ Ivana Čabrkapa, Maja Šaranović, Tamara Tošić, Biljana Vraneš, Danka Topalović, Radosava Kočanović, Jelena Vujadinović i Jelena Karličić.

Turnir će se igrati u Sigetu i Lučkom a Crna Gora je u grupi B sa selekcijama Srbije i Bosne i Hercegovine. Prvu utakmicu naša selekcija igra sjutra od 11 sati i 30 minuta protiv Srbije a dva dana kasnije protivnik je Bosna i Hercegovina. Naše najbolje fudbalerke poslednji dueal na turniru očekuje 4. marta kada će, u zavisnosti od plasmana, za protivnika imati jednu od selekcija iz grupe A u kojoj se nalaze Hrvatska, Slovenija i Hrvatska.

Kada govorimo o repezentativnom fudbalu, treba napomenuti da je danas debitovao novi selektor muške kadetske fudbalske reprezentacije Slobodan Drašković. Na spisku od 23 igrača nalazi se i naš mladi sugrađanin Kristijan Ernec koji igra na pozicijama veznog reda.

Na kraju da pomenemo i naš najkvalitetniji klupski fudbal. Zbog loših vremenskih uslova utakmice 21. kola nisu odigrane.Nije odigran ni derbi između Titograda i Budućnosti koji je bio najavljen za nedjelju 24. februar. Komisija za takmičenje FSCG zakazala je mečeve 21. kola za utorak 26. februar tako da će Rudar sjutra gostovati Grblju u Radanovićima. Svi mečevi počinju od 13 sati izuzev utakmice Titograd-Budućnost koja se igra od 14 časova.

Komentariši