PODIJELI

U meču 22. kola prve Telekom fudbalske lige, Rudar je uspio da zaustavi aktuelne šampione i glavne kandidate za titulu. Iako je Sutjeska povela i imala nekoliko odličnih šansi, Rudar se nije predao već je strpljivo čekao svoju šansu a onda i dočekao.Imajući u vidu sva dešavanja na zimskoj pauzi, jasno je da je Rudar uspio da osvoji veliki bod. Sada slijede dva duela sa makar na papiru lakšim protivnicima – gostovanje Mornaru i domaćinstvo Lovćenu. Nakon meča sa Sutjeskom trener Nenad Vukčević nije krio zadovljstvo.

Nenad Vukčević trener FK ,,Rudar”

Odbojkašice Rudara su se kockale protiv Mediteran Bemaksa. Malo ko je slutio da će ovaj meč 11. kola prve odbojkaške lige za žene donijeti toliko neizvjesnosti i problema za domaći tim.Mediteran je poveo sa 1-0 u setovima Rudar izjednačio a u nastavku mrtva trka za svaki poen. Zahvaljujući najviše iskustvu Rudar je uspio da upiše važnu pobjedu od 3-1 u setovima i tako ostane četvrti na tabeli i ostane u igri za plej off. Nakon meča je stručni štab na čelu sa prvim trenerom Natašom Marković mogao da odahne.

Nataša Marković trener AOK ,,Rudar”

Rukometaši Rudara su nastavili sa odličnim igrama u drugoj rukometnoj ligi. Oni su bez većih problema savladali Mojkovac u SC ,,Ada” i tako zabilježili novi prvenstveni triumf. Proljećna premijera je bila i više nego uspješna i mladi tim Rudara ostaje jedan od glavnih kandidata za plasma i elitni rang.

Komentariši