PODIJELI

Sjutra se igraju utakmice 24. kola prve Telekom fudbalske lige. Rudar od 15 sati dočekuje Lovćen na kampu FSCG u Podgorici.

Utakmice 24. kola igraju se u srijedu 13. marta. S obzirom da su vrmenski uslovi u međuvrmenu znatno pogoršani, ostaje pitanje po kakvim terenima će se igrati sjutrašnji mečevi.

Rudar će nakon gostovanja Mornaru u Nikšiću, dočekati Lovćen u Podgorici. Sniježni pokrivač neće dozvoliti da Rudar na svom terenu i uz svoje navijače dočeka Lovćen pa će biti domaćin ali samo na papiru.

Iako su mnogi već upisali pobjedu protiv fenjeraša, Rudar nije uspio da savlada Mornar. I pored sjajnih prilika i dosuđenog jedanaesterca, Rudar je propustio dobru šansu da upiše prvu pobjedu u proljećnom dijelu. Sreća je ovog puta bila na strani Barana koji su uspjeli i treći put ove godine da ostanu neporaženi nakon duela sa Rudarom.

Rudar će i protiv Lovćena imati priliku da dođe do tri boda, bez obzira što se igra u Podgorici gdje je realno Lovćen više domaćin. Cetinjani su loše ušli u proljećni dio i trenutno su iza Rudara na tabeli i skoro sigurni učesnici baraža za opstanak. Sa druge strane Rudar želi da izbjegne baraž a mrtvu trku za taj cilj vodiće sa Iskrom. U prošlom kolu je propuštena šansa da se pretekne Iskra na tabeli jer su Danilovgrađani poraženi od Sutsjeske a sjutra dočekuju Mornar koji će im ,makar na papiru, biti lak protivnik.

U Rudaru ne obraćaju pažnju na druge ekipe već samo na svoj rad. Vremena za žal za propuštenim prilikama u duelu sa Mornarom nema i ekipa je u potpunosti posvećena duelu sa ekipom Lovćena.

Dakle Rudar će od 15 sati na kampu FSCG dočekati Lovćen a u ostalim utakmicama sastaju se: Budućnost-Petrovac, OFK Titograd-Sutjeska, Iskra – Mornar i Zeta – Grbalj.

Komentariši