PODIJELI

Sjutra se igraju utakmice 25. kola prve Telekom fudbalske lige.Rudar gostuje Petrovcu.

Konačno je i Rudar zabilježio pobjedu. Nakon velike borbe i preokreta Rudar je kao nominalni domaćin na kampu FSCG na Starom Aerodromu u Podgorici savladao Lovćen sa 2-1. Još jednom je pokazan jak karakter pa je nakon primljenog kola uslijedio ekpresan odgovor i što je možda i bitnije ekipa nije klonula i ostala bez koncepcije. Tako je bilo i protiv Zete, Sutjeske pa evo i Lovćena. Ekipa Nenada Vukčevića u pet utakmica nema poraza već četiri remija i jednu pobjedu i pokazala da se radi o ozbiljnom i dobrom timu koji može da igra sa svima.

Sjutra je gostovanje Petrovcu, ekipi koja je četvrta na tabeli i koja je jedan od glavnih kandidata za izlazak na Evro scenu. Biće to sudar starih poznanika gdje je nezahvalno bilo šta prognozirati. Petrovac je favorit al ii Rudar ima svoje šanse. Bodovi su prijeko potrebni i jednim i drugim pa je jasno da se očekuje tvrd meč.

Ono što je zanimljivo Rudar će poovezati čak četiri utakmice van Pljevalja. Nakon gostovanja Mornaru, doduše u Nikšiću a ne u Baru, pa domaćinstva Lovćenu u Podgorici, Rudar sada gostuje Petrovcu a nakon toga i ekipi Budućnosti u Podgorici.

Prvi naredni meč koji će Rudar odigrati u Pljevljima biće početkom aprila i to protiv glavnog konkurenta u borbi za bjeg iz opasne zone – ekipom Iskre.

U ostalim mečevima 25.kola sastaju se: Sutjeska – Zeta, Grbalj – Budućnost, Mornar – OFK Titograd i Lovćen – Iskra.

Komentariši