PODIJELI

Odbojkašice Rudara savladale su goste iz Kotora i na taj način gotovo pa sigurno osigurale 4. mjesto, koje ih vodi u play off Prve odbojkaške lige. Rudar je slavio rezultatom 3-1 u setovima,rezultati po setovima (25:18, 25:23, 22:25, 25:17).

Utakmica je opravdala epitet derbija kola,  obje ekipe su igrale kvalitetno, ali na kraju veća želja za pobjedom kao i mirnija glava u trenucima kada se lomio meč odlučili su pobjednika.

Nataša Marković trener domaće ekipe nije krila zadovoljsto posle završenog meča, čestitala je gostujućoj ekipi na dobro prikazanoj partiji i napomenula je da ekipa iz Kotora pokazala da nije slučajno bila u borbi za play off.

Trener gostujuće ekipe Milan Franović čestitao je ekipi Rudara na zasluženoj pobijedi, ali nije krio nezadovoljsto o prikazanoj igri njegovih odbojkašica u trenutcima kada se meč lomio.

Odbojkašice Rudara su ovom pobijedom pokazale da posjeduju karakter, iako se radi o mladom timu, mogu da se nose sa pritiskom i da budu najbolje kada se to od njih najviše očekuje.

Utakmica se odigrala u S.C ,,Ada,, pred oko 300. gledalaca.

Komentariši