PODIJELI

Utakmice 28. kola prve Telekom fudbalske lige na programu u nedjelju a jedino meč između Rudara i Titograda igra se sjutra od 15 sati i 30 minuta.

Nakon direktnog duela za bjeg iz baraž zone u prošlom kolu između Rudara i Iskre, nije bilo nikakvih promjena. Meč je završen bez pobjednika i stanje je ostalo u potpunosti isto. Iskra je zadržala 4 boda prednosti u odnosu na Rudar. Obje ekipe žale za pobjedom koja bi im mnogo značila ali vremena za žal i analizu nema mnogo jer vikend donosi nove prvenstvene obaveze. Sve utakmice 28. kola prve Telekom fudbalske lige na programu su u nedjelju 7. aprila a jedino meč između Rudara i Titograda igra se u subotu 6. aprila od 15 sati i 30 minuta. Razlog je direktan prenos na Areni sport.

Publika će na stadionu pod Golubinjom imati priliku da vidi zanimljiv meč jer obje ekipe traže vrlo važne bodove. Titograd je uhvatio dobar ritam. Oni su u prošlom kolu savladali Petrovac i to u gostima sa 1-0. Sa dosta samopouzdanja dolaze u Pljevlja gdje ih čeka rezultatski poremećen Rudar koji je u poslednje tri utakmice dva puta poražen a u poslednjoj je uspio da dođe do boda. Tri boda bi Rudaru mnogo značila jer Iskra ima teško gostovanje – Budućnosti u Podgorici.U poslednjem sudaru Rudara i Titograda u Pljevljima, Rudar je bio uspješniji i slavio sa 3-1 i to jesenas.U međuvremenu se desilo dosta promjena u oba tima pa je nezahvalno prognozirati bilo šta. U svakom slučaju u subotu 6. aprila od 15 sati i 30 minuta Rudar dočekuje Titograd u meču 28. kola prve Telekom fudbalske lige.Biće to zanimljiv i borben duel.

Komentariši