PODIJELI

Iako ima još šest kola do kraja prvenstva, fudbaleri Rudara se nalaze blizu baraža za opstanak u prvoj Telekom crnogorskoj fudbalskoj ligi. Glavni konkurent Iskra ima šest bodova više u odnosu na Rudar. Međutim daleko od toga da je sve riješeno. Već sjutra nakon utakmica 30. kola stvari se mogu promijeniti.

Rudar će sjutra od 16 sati i 30 minuta na stadionu pod Golubinjom dočekati Grbalj i jednostavno morati da napadne pobjedu i tri boda jer samo sa pobjedama može pobjeći iz baraž zone. Neće biti nimalo lako Rudaru da protiv Grblja dođe do pozitivnog rezultata. Grbalj je u odličnom nizu. Već pet utakmica ne znaju za poraz a u Pljevljima će pokušati da dođu do bodova koji bi im značili u borbi za izlazak na evropsku scenu. Tvrdu ekipu iz Radanovića nije uspjela da pobjedi ni Sutjeska ni Budućnost i jasno je da gosti neće srljati u sjutrašnjem duelu u Pljevljima. Poslednji duel ove dvije ekipe bio je na terenu Grbljana i meč je završen bez pobjednika 1-1 iako je Rudar i u tom meču poveo.

U svakom slučaju bilo kakva prognoza je nazahvalna ali treba istaći da Rudar mora potražiti pobjedu jer sa eventualnim 17 remijem ne bi bio postignut značajan napredak ka bjegu iz zone baraža.

U ostalim utakmicama 30.kola sastaju se: Budućnost-OFK Titograd, Petrovac – Sutjeska, Iskra – Zeta i Lovćen – Mornar.

Sve utakmice počinju od 16 sati i 30 minuta, stoji na zvaničnom sajtu FSCG.

Komentariši