Naslovna / Vijesti / Društvo / U sklopu projekta “Zdrav pristup – zdravi proizvodi” organizovane dvije radionice

U sklopu projekta “Zdrav pristup – zdravi proizvodi” organizovane dvije radionice

Edukacija u borbi protiv korupcije je jedna od ključnih preduslova za uspješnu borbu protiv korupcije. Radionice su održane u hotelu Franca sa po 20 učesnika na radionici. Radionice je uspješno vodio diplomirani ekonomista Slavoljub Lazarević. U kombinaciji dobro odabranih video materijala, power point prezentacije, sa konstantnom interakcijom sa učesnicima radionice, utisci učesnika su jako povoljni iako su radionice bile višesatne. Na radionicama su učestvovali poljoprivredni proizvođači, predstavnici NVO sektora i mediji – saopštili su organizatori.

Radionice su dio projekta “Zdrav pristup – zdravi proizvodi” koji realizuje NVO „Da zaživi selo“ u partnerstvu sa Informativnim centrom Pljevlja. Podržan je od strane Centra za građansko obrazovanje (CGO) u okviru programa Smjestimo korupciju u muzej!

Program Smjestimo korupciju u muzej! CGO sprovodi u partnerstvu sa NVO Centar za monitoring i istraživanje (CeMI), NVO Bonum iz Pljevlja, NVO UL-Info iz Ulcinja i NVO Za Druga iz Petrovca, u saradnji sa Ministarstvom javne uprave i Agencijom za sprječavanje korupcije, a uz podršku Delegacije EU u Crnoj Gori i uz kofinansiranje Ministarstva javne uprave Vlade Crne Gore.

O Alma Sadović

Pročitajte i

Završni radovi na adaptaciji i izgradnji sportskih igrališta u Gagovića imanju i terenu kod Gimnazije

U saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih Crne Gore, Opština Pljevlja realizuje izgradnju novog terena …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *