PODIJELI

Iako je finansijska situacija izuzetno loša, to ne remeti atmosferu u Rudaru. Vidjelo se to i u duelu 33. kola prve Telekom fudbalske lige u kojem je Rudar kao gost savladao Lovćen sa 1-0 i u potpunosti ostao u igri za opstanak bez baraža. Iskra je takođe slavila u prošlom kolu protiv Mornara pa je i dalje jedan bod razlike u korist Danilovgrađana.

Vremena za odmor nema jer već u srijedu 15. maja se igra 34. kolo prve Telekom fudbalske lige.Rudar će na stadionu pod Golubinjom od 17 sati i 30 minuta dočekati ekipu Petrovca. Biće to važan duel za obje ekipe. Eventualnom pobjedom Rudar bi se izjednačio po broju bodova sa ekipom Petrovca što bi ekipu sa crnogorskog primorija odvelo u baraž zonu. Sa druge strane pobjeda Petrovca bi njima osigurala opstanak bez baraža a dešavanja u Pljevljima će pratiti i Iskra koja dočekuje Lovćen.

Dakle za sada je jedino poznato da je Mornar drugoligaš a da je Mladost Lješkopolje novi član prvoligašklog društva. Takođe sigurno je i da će Lovćen igrati baraž a ko će osvojiti tiulu i koja ekipa pored Lovćena kroz baraž pokušati da sačuva prvoligaški status, odlučiće se u naredna i završna tri kola. Sutjeska je vrlo blizu nove titule a baraž će pokušati da izbjegnu Petrovac, Iskra i Rudar.

Rudar u srijedu dočekuje Petrovac, a u nedjelju Budućnost. U poslednjem kolu Iskra će u Danilovgradu dočekati Rudar.

Komentariši