Naslovna / Vijesti / Društvo / Izabrani izvođači radova za nabavku i ugradnju opreme za Dom kulture

Izabrani izvođači radova za nabavku i ugradnju opreme za Dom kulture

Na tender koji je opština Pljevlja raspisala za  nabavku i ugradnju opreme za Dom kulture  konačno su izabrani izvođači radova. Prema riječima Blaža Šubarića, službenika za javne nabavke opštine Pljevlja ukupna predračunska vrijednost predviđena za nabavku i postavljanje opreme za Dom kulture je smanjena sa 200  na 196 hiljada eura. Od toga   za namještaj je predviđeno 71 hiljadu eura a za izložbene vitrine 125 hiljada eura.

Po prvoj partiji za nabavku kancelarijskog namještaja prijavila su se tri ponuđača a Komisija za otvaranje i vrednovanje ponuda izabrala je kao najpovoljnijeg ponuđača firmu WAS DESIGN ( Vas dizajn) d.o.o. Podgorica koja je ponudila cijenu od 67.385,60 eura. GRAND DESIGN (Grand dizajn) d.o.o. Podgorica ponudila je cijenu od 70.795,00 eura dok je ponuda firme DR TREJD d.o.o. Podgorica bila neispravna.

Po drugoj partiji za nabavku i ugradnju izložbenih vitrina prijavila su se dva ponuđača a kao najpovoljniji ponuđač izabrana je firma GRAND DESIGN (Grand dizajn) d.o.o. Podgorica koja je  ponudila cijenu od 124.405,20 eura  dok je ponuda firme RIČ GRUP d.o.o. Podgorica bila neispravna.

Nakon što je istekao rok za žalbe narednih dana očekuje se potpisivanje ugovora sa najpovoljnijim ponuđačima. Rok za izvršenje ugovora je 45 dana od dana potpisivanja ugovora.

Namještaj i oprema namijenjeni su za Narodnu biblioteku „Stevan Samardžić“, JU Školu za osnovno muzičko obrazovanje, Umjetničku galeriju „Vitomir Srbljanović“ sa zbirkom humora i satire i Zavičajni muzej.

O Vesna Tanjević

Pročitajte i

CAZAS: Godišnje 1.400 abortusa, većina namjernih

Povodom 26. septembra Svjetskog dana kontracepcije, iz CAZAS-a je saopšteno da se u Crnoj Gori …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *