Naslovna / Vijesti / Društvo / NVO ,,Da zaživi selo“ realizovalo je tribinu pod nazivom Dostupni fondovi EU za poljoprivredne proizvodjače iz Crne Gore

NVO ,,Da zaživi selo“ realizovalo je tribinu pod nazivom Dostupni fondovi EU za poljoprivredne proizvodjače iz Crne Gore

NVO ,,Da zaživi selo“ realizovalo je tribinu pod nazivom Dostupni fondovi EU za poljoprivredne proizvodjače iz Crne Gore. U tribini je učestovao i Milan Kusovac iz Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

U našem gradu održala se tribina koju je realizovala NVO „ Da zaživi selo“, u sklopu projekta Zdrav pristup-zdravi proizvodi.

Milan Kusovac iz Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja nam je kazao da će  na današnjoj tribini akcenat biti na dostupne fondove EU za naše poljoprivrednike.

Na tribini su još učestvovali i Ruždija Strujić NVO „Bonum“ ispred programa „Smjestimo korupciju u muzej“, Nataša Vuković ispred Sekretarijata za privredu, Željko Macanović poljoprivredni proizvođač. Građani koji su bili prisutni tribini, mogli su da učestvuju u diskusiji.

O RTPV

Pročitajte i

Predstavljen Nacrt strateškog plana razvoja opštine Pljevlja

Danas je predstavljen Nacrt strateškog plana razvoja opštine Pljevlja  od 2021 do 2021 godine. Menedžerka …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *