Naslovna / Vijesti / Društvo / Predstavnici Direktorata za ljudske resurse razgovarali sa pljevaljskom omladinom

Predstavnici Direktorata za ljudske resurse razgovarali sa pljevaljskom omladinom

Predstavnici Direktorata za ljudske resurse, Ministarstva odbrane danas su  razgovarali sa pljevaljskom omladinom. Upoznali ih sa vojnim pozivom i mogućnostima koje nudi Vojska Crne Gore a onda u razgovoru sa njima pojašnjavali nepoznanice i odgovarali na pitanja.

U drugoj fazi projekta Ministarstva odbrane “Budi dio nas” predstavnici Direktorata za ljudske resurse Ministarstva odbrane obilaze crnogorske opštine i razgovaraju sa omladinom. Sa pljevaljskom omladinom u formi građanskog sata razgovarali su danas, 3. juna u sali SO Pljevlja. Cilj je da omladini kroz obraćanje ali i interaktivni pristup približe vojni poziv, vojničku uniform i sve mogućnosti koje nudi Vojska Crne Gore, kaže Mihailo Volkov, generalni direktor Direktorata za ljudske resurse MO.

U ime domaćina sve prisutne pozdravio je Mervan Avdović, vršilac dužnosti predsjednika Opštine.

Projektom „Građanski sat“, Ministarstvo odbrane nastavlja sa praksom približavanja vojske mladoj populaciji kroz neposredni kontakt i komunikaciju, ali i proširuje saradnju sa lokalnim samoupravama, u svrhu što uspješnijeg ostvarivanja strateških ciljeva Ministarstva odbrane iz dijela ljudskih resursa.

O Vinka Gogić

Pročitajte i

U Vojsku primljen 141 vojnik po ugovoru

Ministarstvo odbrane je nakon spovedenih intervjua i provjera, u Vojsku Crne Gore primilo 141 vojnika. …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *