Naslovna / Vijesti / Društvo / U Gimaziji, finale Kviza “Borba protiv narkomanije“

U Gimaziji, finale Kviza “Borba protiv narkomanije“

Danas je u Gimnaziji „Tanasije Pejatović“ održano finale Kviza “ Borba protiv narkomanije“. Kviz se, već desetu godinu, uspješno realizuje uz podršku opštinske Kancelarije za mlade i prevenciju narkomanije.

U Gimanziji „Tanasije Pejatović“, 6. juna, održano je finale Kviza „Borba protiv narkomanije“ koji već deset godina,  u okviru izbornog predmeta „Hemija i život“, organizuju profesorice Munira Dešević i Rosanda Terzić. Kviz podržava i opština Pljevlja, Kancelarija za mlade i prevenciju narkomanije, u okviru obilježavanja Nedelje borbe protiv narkomanije.

Milica Sekulić, samostalna savjetnica za mlade i prevenciju narkomanije, opština Pljevlja nam je rekla da će sa predstavom „Ne počinji“ gostovati u Žabljaku, u ponedjeljak, 10. juna.

U kvizu je učestvovalo sedam ekipa po pet učenika, a u finale je ušlo pet ekipa. Takmičare su pripremali i vršnjački edukatori.

Svi učesnici kviza dobijaju  majice, a opština obezbjeđuje i novčane nagrade: prva ekipa dobija 150 evra, druga 100, a trećeplasirana ekipa 50 evra.

O Aneta Drobnjak

Pročitajte i

Epidemiolog Laušević: Uz odgovornost svih do bezbjednih škola

Epidemiološka situacija može se kontrolisati samo ukoliko najmanje 95 odsto populacije poštuje propisane protiv epidemijske …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *