PODIJELI

U petak 7. juna maturanti Srednje stručne škole su tradicionalnom šetnjom započeli matursku noć koja se održala u Hotelu “Pljevlja”.

Početak juna je već godinama unazad period koji je rezervisan za šetnju kroz centar našeg grada, kako maturanata tako i polumaturanata, sinoć su tu priliku iskoristili maturanti Srednje stručne škole i na pravi način predstavili svoju školu.

Za ovu posebnu noć priprema se nedeljama ranije, biraju se pratioci za šetnju i  usklađuju odjevne kombinacije koje će sa ponosom pokazati čitavom gradu. Tako je i bilo, dostojanstveno i sa ponosom u očima prošetali su od svoje škole pa sve do Hotela “Pljevlja”. Ispred škole se okupilo mnoštvo ljudi kako bi vidjeli maturante, prednjačili su roditelji i profesori koji su bili u prvim redovima, ali nije bilo gužve samo ispred škole već i ulicama u centru grada, čini se svake godine sve više i više.

Nakon šetnje zabava se nastavila u hotelu, na još jedno zajedničko druženje, možda poslednje u ovom sastavu, srećni što su prerasli jedan životni period a tužni jer iza sebe ostavljaju bezbrižno đačko doba.

Komentariši