Naslovna / Vijesti / Društvo / Sjutra, u Kruševu, osme „Igre bez granica“

Sjutra, u Kruševu, osme „Igre bez granica“

U utorak, 11. juna, u Osnovnoj školi ,,Kruševo” u selu Kruševo,  održaće se VIII ,,Igre bez granica“. To su jedinstvene igre u Crnoj Gori, a okupljaju učenike iz seoskih osnovnih škola. Osim, sa područja Pljevalja, ove godine učestvovaće i đaci iz Pavinog Polja, Mojkovca, Njegovuđe i iz Šavnika.

Otvaranje igara predviđeno je za 10 sati, a učesnici će se takmičiti u šest disciplina: Ubacivanje u koš sa udaljenosti od 5 metara, skakanje u džaku, prenošenje ping-pong loptice do korpe, ubacivanje loptica u kantu, prevlačenje konopcom i u mini fudbalu.

Dodjela pehara, medalja i diploma planirana je za 12 sati i 30 minuta, a u 13 sati predviđen je koktel za direktore i profesore škola i goste.

Uspješan organizator ,,Igara bez granica“ je Školsko sportsko društvo škole u Kruševu. Koordinator, Mladen Zorić ističe da ove igre prije svega, imaju za cilj  druženje i upoznavanje djece, a potom i fizičku aktivnost djece u prirodi.

O Aneta Drobnjak

Pročitajte i

Lokalne samouprave, Uprava policije i Uprava za inspekcijske poslove dogovorile koordinirane kontrole poštovanja epidemioloških mjera

Nadležni organi u lokalnim samoupravama će zajedno sa Upravom policije i Upravom za inspekcijske poslove …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *