PODIJELI

Danas je potpredsjednik Opštine, Mervan Avdović uručio novčane nagrade dobitnicima Diplome „Luča“. Iznos od po 50 evra primilo je 36 polumaturanata sa područja opštine Pljevlja.

U Sali SO Pljevlja, u utorak, 11. juna upriličena je dodjela novčanih nagrada, od po 50 evra, svim polumaturantima sa područja opštine Pljevlja. V.D. sekretarka Sekretarijata za društvene djelatnosti, Emina Salihović je izrazila zadovoljstvo što je ove godine 36 učenika uspjelo da dobije Diplomu „Luča“.

Nagrade je uručio potpredsjednik Opštine Mervan Avdović koji se zahvalio učenicima, njihovim roditeljima, nastavnicima i direktorima škola.

Naida Šabanić, učenica OŠ „Mihajlo Žugić“ iz Odžaka odlučila je da u nastavku školovanja upiše Gimnaziju.

U školskoj 2018/2019. godini, u OŠ „Dušan Ivović“ u Kosanici ukupno su bila 53 đaka, od kojih je šest bilo u devetom razredu. Mali broj učenika je možda jedan od razloga što su u ovoj  školi za posljednjih 10 godina bile samo tri „Luče“. Ove godine „Luču“ su dobili Luka Minić i Ivana Gledović.

Diplomu „Luča“ u osnovnoj školi učenici dobijaju za ostvarene sve petice iz svih predmeta na kraju školske godine za svih dvet godina školovanja.

Komentariši