PODIJELI

Raspisan je predmet javne nabavke za izvođenje radova na rekonstrukciji postrojenja za prečišćavanje pitke vode „Pliješ“. Ukupna vrijednost radova je 280.000 eura, a ponude se predaju do 22.juna.

Opština Pljevlja raspisala je predmet javne nabavke za izvođenje radova na rekonstrukciji postrojenja za prečišćavanje pitke vode “Pliješ” u Pljevljima.

Direktor DOO “Vodovod” potvrdio nam je informaciju da će se prema tenderskoj dokumentaciji izvršiti izmjena ispune u filterskom polju, rekonstrukcija kompletne cijevne galerije svih filterskih polja. Ukupna vrijednost radova je 280.000 eura, a ponude se predaju do 22. jula, za kada je zakazano otvaranje ponuda. Odluka o najpovoljnijem izvođaču biće donešena u roku 30 dana. Rok za završetak radova je tri mjeseca od uvođenja izvođača u posao.

Ova inveticija trebala bi da sanira problem korisnika “Pliješi” koji zbog zamućenosti Otilovićkog jezera i loše cijevne instalacije gotovo šest mjeseci, nekada i duži vremenski period u toku godine  ne mogu da koriste vodu za piće. Kako su najavili iz lokalne uprave nakon završetka ovih radova raspisaće se tender za rekostrukciju još nekoliko ključnih postrojenja Vodovoda i trajno riješiti problem vodosnadbijevanja grada.

Komentariši