Naslovna / Vijesti / Društvo / “Jasen” d.o.o. Pljevlja izabran kao najpovoljniji ponuđač na tenderu za nabavku 1.400 tona peleta

“Jasen” d.o.o. Pljevlja izabran kao najpovoljniji ponuđač na tenderu za nabavku 1.400 tona peleta

Opština Pljevlja raspisala je 6. maja 2019. godine otvoreni postupak javne nabavke  za nabavku peleta. Prema riječima Blaža Šubarića, službenika za javne nabavke opštine Pljevlja tenderom se tražilo 1.400 tona peleta, procjenjene vrijednosti sa PDV-om 280 hiljada eura.

Otvaranje ponuda obavljeno je 29. maja 2019. godine. Komisija za otvaranje i vrednovanje ponuda konstatovala je da su za nabavku peleta stigle dvije ponude. Ponude su dostavili “Mikromont” d.o.o. Bijelo Polje i “Jasen” d.o.o. Pljevlja.

Komisija je ustanovila da ponuda “Mikromont” d.o.o. Bijelo Polje nije bila ispravna. Mikromont je ponudio cijenu od 272.734,00 eura dok je “Jasen” d.o.o. ponudio cijenu od 271.023,06 eura. Ponuda “Jasena” je ocjenjena kao ispravna tako da je “Jasen” d.o.o. Pljevlja izabran kao najpovoljniji ponuđač za nabavku peleta.

Cijena za pelet biće oko 195 eura s tim što će građani plaćati pola cijene.

Ukoliko ne bude uložena žalba na izbor u roku od 10 dana od dana uručenja rješenja biće potpisan ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem a građani će biti blagovremeno obavješteni o početku upisa za nabavku peleta.

O Vesna Tanjević

Pročitajte i

CAZAS: Godišnje 1.400 abortusa, većina namjernih

Povodom 26. septembra Svjetskog dana kontracepcije, iz CAZAS-a je saopšteno da se u Crnoj Gori …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *