Naslovna / Vijesti / Društvo / Ostvarena međunarodna saradnja OŠ “Grbavica I“ Sarajevo i OŠ „Boško Buha“ Pljevlja

Ostvarena međunarodna saradnja OŠ “Grbavica I“ Sarajevo i OŠ „Boško Buha“ Pljevlja

U okviru projekta saradnje dvije škole čiji je cilj upoznavanje i razmjena iskustva učenika i nastavnika o kulturi, običajima, tradiciji, suživotu i toleranciji učenici i nastavnici OŠ “Boško Buha” imali su priliku da se upoznaju i druže sa učenicima i nastavnicima OŠ “Grbavica I” iz Sarajeva.

Tom prilikom su 10 učenika OŠ “Boško Buha” ugostile porodice iz navedene škole i ukazale im trodnevno gostoprimstvo.

Nastavnici OŠ “Boško Buha” imali su priliku da razmjene radna iskustva sa njihovim nastavničkim kadrom kroz radionice. Takođe, učenici i nastavnici škole iz našeg grada iskoristili priliku da posjete i Ambasadu Crne Gore u Sarajevu.

U trodnevnoj posjeti djeca su se družila i upoznala sa gradom, posjetili brojna mjesta, doživjeli nezaboravne trenutke i sklopili divna prijateljstva.

Ovo druženje i saradnja dvije škole odvija se u okviru projekta međunarodna saradnja OŠ “Grbavica I“ Sarajevo, Bosna i Hercegovina i OŠ „ Boško Buha” Pljevlja, Crna Gora koji ima za cilj upoznavanje i razmjenu iskustava učenika, nastavnika o kulturi, običajima, tradiciji, suživotu i toleranciji.Učenici iz škole “Grbavica I” iz Sarajeva doći će u naš grad u oktobru.

O Vanja Janjušević

Pročitajte i

ДОО “Водовод” Пљевља: Вода са водовода Брезница није за пиће

На основу резултата мјерења од 23.10.2020. године, обавијештавамо вас да вода са градског водовода Брезница …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *