Naslovna / Vijesti / Društvo / Počeo upis u I razred srednjih škola

Počeo upis u I razred srednjih škola

Prijava za upis u prvi razred srednje škole podnosi se školi od 17. do 21. juna 2019. godine. Konačna rang lista biće objavljena na oglasnoj tabli škole najkasnije do 25. juna.

Uz Prijavu na Konkurs učenici podnose originalna svjedočanstva posljednja tri razreda osnovne škole i diplome o rezultatima sa državnih i međunarodnih takmičenja, odnosno dodijeljenom priznanju. Napominjemo da za upis nije potrebno dostavljati izvod iz matične knjige rođenih.

U toku trajanja roka za podnošenje prijava, komisija je dužna da svakog dana objavi ažuriranu rang listu prijavljenih kandidata radi njihovog informisanja o mjestu na rang listi. Rang lista se objavljuje na oglasnoj tabli škole i sadrži za svakog kandidata: ime, ime roditelja, odnosno staratelja, prezime, ostvareni broj bodova pojedinačno po kriterijumima i ostvareni ukupan broj bodova.

Na Konkurs za upis u I razred srednje škole prijavljuju se kandidati koji su završili osnovnu školu i koji u vrijeme podnošenja prijave nisu stariji od 17 godina.

O Vanja Janjušević

Pročitajte i

Na svadbama do 200 osoba, konobari sa maskama, fizička distanca i na podijumu

Na svadbama je moguće da prisustvuje do 200 osoba koji moraju da poštuju fizičku distancu …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *