PODIJELI

Na nedavno održanom takmičenju iz engleskog jezika izuzetne rezultate postigli su naši osnovci i srednjoškolci. Takmičenje je dio međunarodnog projekta “Znanjem kroz Evropu” koji je pokrenuo njemačko-austrijski kulturno edukativni centar Willkommen. Projekat za cilj ima popularizaciju učenja stranih jezika u osnovnim i srednjim školama.

U Pljevljima je održano takmičenje iz engleskog jezika a na takmičenju su učestvovali naši učenici od petog do devetog razreda, učenici prvog razreda gimnazije i učenici iz Osnovne škole “Mihailo Žugić” iz Odžaka.

U kategoriji četvrtih razreda treće mjesto osvojio je Aleksa Kotlaja učenik OŠ “Salko Aljković”, u kategoriji šestih razreda prvo mjesto i nagradno putovanje u Beč osvojio je Luka Jelovac učenik OŠ “Ristan Pavlović”.

U kategoriji osmih razreda prvo mjesto i nagradno putovanje u Beč osvojio je Kaid Kaljić učenik OŠ “Salko Aljković”, a treće mjesto pripalo je Radu Đondoviću iz OŠ “Ristan Pavlović”.

U kategoriji srednjoškolaca i to prvi razred prvo i drugo mjesto osvojili su učenici prvog razreda Gimnazije “Tanasije Pejatović” prvo mjesto Emilija Knežević, a drugi je bio Marko Jelovac.

Takmičenje je dio međunarodnog projekta “Znanjem kroz Evropu” koji je pokrenuo njemačko-austrijski kulturno edukativni centar Willkommen.

Projekat za cilj ima popularizaciju učenja stranih jezika u osnovnim i srednjim školama.

Komentariši