PODIJELI

I ove godine program je dobro osmišljen a pljevaljski festival smjeha još jednom je potvrdio svoj značaj za najsjeverniji grad u Crnoj Gori.

Tradicionalno poslednji dan festivala ostavljen je za Svečanost uručenja nagarada Tipar, mladi Tipar I ,,Vuko Bezarević.

Nagradu ,,Maldi Tipar” dobila je Mirela Bašić koja zbog ranije preuzetih obaveza nije bila u prilici da prisustvuje dodjeli priznanja.

Priznanje ,,Vuko Bezarević” ove godine dobio je Velizar Radonjić a ngaradu mu je uručila Emina Salihović sekretarka Sekeratrijata za društvene dijelatnosti.

Nagrada ,,Tipar” po mišljenju stručnog žirija otišla je u ruke Vasila Tolevskog iz Makedonije. Njemu je nagradu uručio predsjednik SO Pljevlja Dragiša Sokić.

U sjajnoj završnici 33. Dana humora i satire učestvovali su Dejan Tofčević, Stanislav Tomić, Vladimir Mićković, Esma Sarić, Deana Sailović, Dušan Pop Đurđev, Mile Đorđijoski, Vladica Milenković kao i pjesnikinja i kolumnistkinja Magda Bezarević Peternek. U dramskom dijelu učestvovali su Nikola Popović, Jelena Cvijetić i Aleksandar Trmčić. Program je vodila Bojana Radanović.

Komentariši