Naslovna / Vijesti / Društvo / Delegacija Privredne komore Crne Gore boravila je, danas 24.06.2019. godine, u radnoj posjeti Opštini Pljevija

Delegacija Privredne komore Crne Gore boravila je, danas 24.06.2019. godine, u radnoj posjeti Opštini Pljevija

Delegacija Privredne komore Crne Gore boravila je, danas 24.06.2019. godine, u radnoj posjeti Opštini Pljevija i tom prilikom je upoznala rukovodstvo Opštine sa svim aktivnostima koje sprovodi Privredna komora sa osvrtom na analizu poslovanja privrednih subjekata koja posluju na teritoriji naše Opštine.

“Cilj Privredne komore je da u sklopu svojih redovnih aktivnosti obide sve opštine i da na taj način pomogne da se poslovni ambijent Crne Gore cjelovito promoviše. Time ce doprinijeti uklanjanju biznis barijera i stvaranju uslova za veće interesovanje domaćih I stranih investitotra za Crnu Goru i svaku opštinu pojedinačno”- istakao je predsjednik Privredne komore Vlastimir Golubović.

Predsjednik Opštine Pljevija Igor Golubović je naglasio da su pljevaljska privreda i lokalna uprava kreatori uslova života u našem gradu. “ I u narednom periodu treba da budemo čvrst oslonac jadna drugoj kada je riječ o kreiranju sveukupnog poslovnog ambijenta, a Opština Pljevija ce se truditi da,donosenjem kvalitetnih Odluka, dodatno stimuliše sve one koji žele da svoje poslovanje vežu za Pljevija”-istakao je predsjednik pljevaljske opštine.

Delegaciju PKCG, pored predsjednika Golubovića činili su potpredsjednik PKCG Danilo Gvozdenovic, Nina Dragić-direktorica Sektora za analize i istrazivanja, Ranko Vukmirović, sekretar Odbora za energetiku i rudarstvo, Miljan Šestović-Sef Kabineta predsjednika PKCG, a delegaciju Opštine Pljevlja pored predsjednika Zoran Radošević-glavni administrator opštine Pljevlja, Mira Čolović-sekretarka Sekretarijata za uređenje prostora, Biljana Vukanić-sekretarka Sekretarijata za finansije, Budimir Bajčetić-sekretar Sekretarijata za privredu I Dragomir Gospić-direktor Uprave lokalnih javnih prihoda.

Kabinet predsjednika

O RTPV

Pročitajte i

ДОО “Водовод” Пљевља: Вода са водовода Брезница није за пиће

На основу резултата мјерења од 23.10.2020. године, обавијештавамо вас да вода са градског водовода Брезница …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *