PODIJELI

Sekretarijat za finansije opštine Pljevlja objavio je program održavanja javne rasprave o postupku donošenja Odluke o lokalnim komunalnim taksama.

Komisija koju je formirao potpredsjednik Opštine uradila je Nacrt Odluke o lokalnim komunalnim taksama. Sekretarijat za finansije, kao obrađivač odluke prikupio je sve neophodne informacije radi utvrđivanja i sprovođenja programa održavanja jevne rasprave Nacrta odluke o lokalnim komunalnim taksama.

Javna rasprava o ovom Nacrtu počela je u ponedeljak, 24. juna a završava se 8. jula.

Nacrt odluke o lokalnim komunalnim taksama dostupan je svim zainteresovanim subjektima na šalteru Građanskog biro i na sajtu Opštine.

Centralna javna rasprava biće održana u ponedeljak 8. jula u 12 sati u zgradi Skupštine opštine Pljevlja.

Nacrta odluke o lokalnim komunalnim taksama biće dostavljen klubovima odbornika, predsjednicima Opštine i Skupštine opštine  Pljevlja i nadležnim organima loklane uprave.

Predlozi, primjedbe, sugestij i mišljenja mogu se dostaviti u pisanoj formi na šalter Građanskog biroa i na mejl opštine.

Sekretarijat za finansije razmotriće sve primjedbe i sugestije učesnika javne rasprave i za pet dana od završetka javne rasprave sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

Komentariši