Naslovna / Vijesti / Društvo / Javni poziv za dodjelu Nagrade “20. novembar”

Javni poziv za dodjelu Nagrade “20. novembar”

Do 1. oktobra tekuće godine građani, preduzeća i ustanove, nevladine organizacije i udruženja mogu predlagati kandidate za dodjelu nagrade “20. novembar”. Predlozi sa obrazloženjem u pisanom obliku predaju se žiriju za dodjelu Nagrade.

Žiri za dodjelu nagrade “20. novembar“ objavio je javni poziv za prikupljanje predloga za dodjelu opštinske nagrade „20. novembar“.

Kandidate, pojedince i pravna lica, mogu predložiti građani, preduzeća i ustanove, nevladine organizacije i udruženja na područja opštine Pljevlja.

Nagrada „20. Novembar“dodjeljuje se za ostvarene rezultate i ostvareni doprinos iz oblasti: naučno-straživačkog rada, unapređenja i organizacije proizvodnje, turizma, trgovine i usluga, za umjetmička djela, za stručne i publicističke radove, kulturno-prosvetne i umjetničke aktivnosti, za fizičku kulturu i sport, za značajne rezultate koji doprinose unapređenju rada državnih organa i organa lokalne uprave i službi, kao i za druga stvaralaštva i doprinos od posebnog značaja za opštinu Pljevlja i njen razvoj.

Predlog za dodjelu Nagrade mora da sadrži i obrazloženje u pisanoj formi.

Nosici nagrade mogu biti i lica koja žive i rade van područja opštine Pljevlja i Crne Gore, ako tematika njihovih radova i postignuti rezultati doprinose razvoju i afirmaciji opštine Pljevlja. Nagrada se može dodijeliti i posthumno, a sastoji se od diplome i novčane nagrade.

Predlozi za nagradu predaju se do 1. oktobra 2019. godine žiriju za dodjelu Nagrade „20. novembar“.

O Vinka Gogić

Pročitajte i

Završni radovi na adaptaciji i izgradnji sportskih igrališta u Gagovića imanju i terenu kod Gimnazije

U saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih Crne Gore, Opština Pljevlja realizuje izgradnju novog terena …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *