Naslovna / Vijesti / Društvo / Od ponedjeljka prijave za besplatno ljetovanje djece u Bečićima

Od ponedjeljka prijave za besplatno ljetovanje djece u Bečićima

Besplatno ljetovanje u Dječjem odmaralištu „Lovćen“ Bećići obezbjeđeno je za 200 djece uzrasta od 7 do 14 godina za period od 16. do 23. avgusta 2019. godine.  Obavještavaju se roditelji djece da prijave za odlazak na ljetovanje počinju od 01.07.2019. godine svakog radnog dana u vremenskom periodu od 10.00 do 14.00h.

16.avgusta, djeca korisnika materijalnog obezbjeđenja, djeca koja su smještena u hraniteljske porodice ili su bez roditeljskog staranja kao i djeca koja koriste usluge Dnevnog centra, ići će na sedmodnevno ljetovanje u Bečiće.

Besplatno ljetovanje u Dječjem odmaralištu „Lovćen“ Bećići obezbjeđeno je za 200 djece uzrasta od 7 do 14 godina  za period od 16. do 23. avgusta 2019. godine.  Obavještavaju se roditelji djece da prijave za odlazak na ljetovanje počinju  od 01.07.2019. godine svakog radnog dana u vremenskom periodu od 10.00 do 14.00h.

Prijavljivanje za odlazak dakle  počinje u ponedeljak, a od dokumentacije u Centar je potrebno donijeti potvrdu o zdravstvenom stanju djeteta, potvrdu iz osnovne škole i izvod iz matične knjige rođenih.

Djeca će ići u pratnji 8 vaspitača, od kojih je jedan predstavnik JU Dnevni centar  zatim  predstavnici Centra za socijalni rad Pljevlja i vaspitači koji su iskusni profesori DIF-a, koji će u Bečićima djeci biti instruktori plivanja.

Odmaralište „Lovćen“ u Bečićima za djecu obezbijeđuje po 3 obroka dnevno i užinu, zdravstvenu zaštitu tako da će tokom boravka djece na moru uz njih biti pedijatar i medicinska sestra, a u večernjim satima djeci će biti obezbijeđen i bogat kulturno zabavni program koji će voditi edukovani animatori.

Boravak djece u Bečićima predstavlja jednu od najmasovnijih rekreativnih dječijih akcija u opštini Pljevlja. Tradicionalna aktivnost traje više od 35 godina a organizatori su Centar za socijalni rad uz finansijsku pomoć Ministarstva rada i socijalnog staranja.

O Vanja Janjušević

Pročitajte i

IJZ: Iz Njemačke 488 uzoraka pozitivno na koronavirus, danas još 226 oboljelih

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 673 uzorka na …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *