Naslovna / Vijesti / Društvo / Centralna javna rasprava o Nacrtu odluke o lokalnim komunalnim taksama biće održana u ponedeljak, 8. jula u sali Doma Vojske

Centralna javna rasprava o Nacrtu odluke o lokalnim komunalnim taksama biće održana u ponedeljak, 8. jula u sali Doma Vojske

Sekretarijat za finansije opštine Pljevlja objavio je program održavanja javne rasprave o postupku donošenja Odluke o lokalnim komunalnim taksama. Centralna javna rasprava održaće se u ponedeljak, 8. jula u sali Doma Vojske.

Komisija koju je formirao potpredsjednik Opštine uradila je Nacrt Odluke o lokalnim komunalnim taksama. Sekretarijat za finansije, kao obrađivač odluke prikupio je sve neophodne informacije radi utvrđivanja i sprovođenja programa održavanja jevne rasprave Nacrta odluke o lokalnim komunalnim taksama.

Javna rasprava o ovom Nacrtu počela je  24. juna a završava se 8. jula.

Nacrt odluke o lokalnim komunalnim taksama dostupan je svim zainteresovanim subjektima na šalteru Građanskog biro i na sajtu Opštine.

Centralna javna rasprava biće održana u ponedeljak 8. jula u 12 sati u Sali Doma Vojske. Iz Sekretarijata za finansije obavještavaju sve zainteresovane sugrađane da je došlo do izmjene mjesta održavanja javne rasprave. Nime zbog toga što je sjednica Skupštine opštine zakazana takođe za ponedeljak 8. jul u sali Skupštine opštine Javna rasprava će biti održana u Domu Vojske.

Nacrta odluke o lokalnim komunalnim taksama biće dostavljen klubovima odbornika, predsjednicima Opštine i Skupštine opštine  Pljevlja i nadležnim organima loklane uprave.

Predlozi, primjedbe, sugestij i mišljenja mogu se dostaviti u pisanoj formi na šalter Građanskog biroa i na mejl opštine.

Sekretarijat za finansije razmotriće sve primjedbe i sugestije učesnika javne rasprave i za pet dana od završetka javne rasprave sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

O Vinka Gogić

Pročitajte i

CAZAS: Godišnje 1.400 abortusa, većina namjernih

Povodom 26. septembra Svjetskog dana kontracepcije, iz CAZAS-a je saopšteno da se u Crnoj Gori …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *