Naslovna / Vijesti / Društvo / Počela javna rasprava o lokalnim administrativnim taksama

Počela javna rasprava o lokalnim administrativnim taksama

Sekretarijat za finansije Opštine  Pljevlja, utvrdio program održavanja jvne rasprave o donošenju Odluke o lokalnim administrativnim taksama. Centralna javna rasprava je u utorak, 16. jula.

Komisija, koju je formirao potpredsjednik opštine Pljevlja uradila je Nacrt Odluke o lokalnim administrativnim taksama. Sekretarijat za finansije opštine Pljevlja kao obrađivač odluke prikupio je sve neophodne informacije radi utvrđivanja i sprovođenja Programa održavanja javne rasprave za utvrđeni Nacrt.

Javna rasprava o Nacrtu Odluke o lokalnim administrativnim taksama počela je u utorak 2. i trajaće do 16. jula. Centralna javna rasprava održaće se u utorak, 16. jula u zgradi Skupštine opštine Pljevlja u 10.00 časova.

Nacrt navedene odluke biće dostupan svim zainteresovanim subjektima za preuzimanje na šalteru Građanskog biroa Opštine Pljevlja kao i na web sajtu opštine.

Nacrt odluke o administrativnim taksama biće dostavljen klubovima odbornika SO Pljevlja, predsjednicima Opštine i Skupštine Pljevlja i nadležnim organima lokalne uprave.

Predlozi, primjedbe, sugestije i mišljenja mogu se podnijeti u pisanoj formi na šalteru  Građanskog biroa opštine Pljevlj i na email adresu, sa naznakom Sekretarijat za finansije opštine Pljevlja, do isteka roka za javnu raspravu.

Sekretarijat za finansije Opštine razmotrice primjedbe, predloge i sugestije učesnika javne  rasprave i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi u roku od pet dana od završetka rasprave.

O Vinka Gogić

Pročitajte i

Epidemiolog Laušević: Uz odgovornost svih do bezbjednih škola

Epidemiološka situacija može se kontrolisati samo ukoliko najmanje 95 odsto populacije poštuje propisane protiv epidemijske …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *