Naslovna / Sport / Biciklizam / Pljevaljski biciklista Goran Cerović dominantno do 9. uzastopnog zlata na MOSI

Pljevaljski biciklista Goran Cerović dominantno do 9. uzastopnog zlata na MOSI

Pljevaljski biciklistički tim osvojio je zlatnu medalju na 56. MOSI Sokolac 2019. Kapiten tima Goran Cerović uspio je da po 9. put uzastopno slavi na MOSI u pojedinačnoj konkurenciji i na taj način uđe u istoriju ovih igara. Cerović je sa vremenom od 29 min bio ubjedljivo prvi i sa prednosću od 7 minuta nad drugoplasiranim vozačem iz Bijelog Polja.

Goran je oborio i rekord staze na Sokolcu (14 km) i to za 13 min što dovoljno govori o fenomenalnom nastupu Cerovića na 56. MOSI. Treba napomenuti da se pljevaljski i crnogorski biciklista Goran Cerović sprema i za nastupe na Svjetskom i Evropskom prvenstvu jer su norme odavno ostvarene. Zbog toga ce ovom biciklističkom asu biti potrebna pomoć i podrška pa ostaje nada da ce naići na otvorena vrata potencijalnih sponzora ali i tradicionalnih poput opštine Pljevlja i Rudnika Uglja.

Ono sto je bitno Cerović je u dobroj formi i nema nikakvih zdravstvenih problema a i ovaj put je dao svoj puni doprinos za što bolji sveukupni plasman Pljevalja na 56. MOSI Sokolac 2019.

Na kraju treba istaći da će u Pljevljima u nedjelju 14. jula biti održana peta biciklijada pa pljevaljski šampion u biciklizmu Goran Cerović poziva sve bicikliste i ljude koje podrzavaju zdrave stilove života da dođu i uzmu učesće u ovoj originalnoj sportsko rekreativnoj manifestaciji.

O Alen Džakić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *