PODIJELI

Opština Pljevlja, odnosno Direkcija za ozgradnju i investicije 11. jula raspisala je tri zahtjeva za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti. Ovim radovima obuhvaćena je sancija krova na zgradi SO Pljevlja, izgradnja cjevovoda u Mjesnoj zajednici Boljanici i izgradnja rezervoara Borčani u Mjesnoj zajednici Maoče.

Na osnovu Zakona o javnim nabavkama i Pravilnika o sadržaju akta i obrascima za sprovođenje nabavki male vrijednosti opština Pljevlja, odnosno Direkcija za izgradnju i investicije  11. jula tekuće godine objavila je tri  zahtjeva za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti.

Nakon sprovođenja postupka ovih zahtjeva biće saniran ravni krov zgrade Skupštine opštine Pljevlja. Procjenjena vrijednost nabavke sa PDV-om je 15.000 evra. Rok za izvođenje radova je 60 dana. Ponude se predaju do 22 jula, a obavještenje o ishodu postupka biće donijeto u roku od 10 dana.

Postupkom nabavke male vrijednosti izgradiće se i cjevovod od Zborne gomile do lokacije rezervoara Boljanići i Rosulje u Mjesnoj zajednici Boljanići. Procjenjena vrijednost nabavke je 9.500 evra sa PDV-om. Rok izvođenja radova je 15 dana od uvođenja izvođača u posao. Ponude se predaju do 18. jula. Kriterijum za izbor najpovoljnije ponude je najniže ponuđena cijena.

Raspisan je i zahtjev za postupak nabavke male vrijednosti za izvođenje radova na izgradnji vodovoda „Maoče“ rezervoara „Borčani“. Procjenjena vrijednost nabavke za ovaj posao sa uračunatim PDV-om je 15.000 evra. Rok za izvođenje radova je 40 dana od uvođenja izvođača u posao. Kriterijum za izbor najpovoljnije ponude je najniže ponuđene cijene. Ponude se predaju do 19. jula. I po ovom postupku obavještenje će biti donijeto u roku od 10 dana.

Komentariši