Naslovna / Vijesti / Društvo / Sutra javna rasprava o Elaboratu procjene uticaja na životnu sredinu za projekat ekološke rekonstrukcije TE Pljevlja

Sutra javna rasprava o Elaboratu procjene uticaja na životnu sredinu za projekat ekološke rekonstrukcije TE Pljevlja

Sutra u 10 sati u Sali TE “Pljevlja” održaće se javna rasprava o  Elaboratu  procjene uticaja na životnu sredinu za projekat ekološke rekonstrukcije TE Pljevlja. Dostavljanje primjedbi i mišljenja o ovom elaborate traje do 29. jula.

Nosilac projekta, „Elektroprivreda Crne Gore“ A.D. iz Nikšića – TE Pljevlja, podnio zahtjev za davanje saglasnosti na Elaborat procjene uticaja na životnu sredinu za projekat ekološke rekonstrukcije TE Pljevlja na Urbanističkoj parceli 1 koju čine dijelovi 10 katastarskih parcela Katastarske opštine Ilino Brdo, u okviru Detaljnog prostornog plana „Termoelektrana Pljevlja“ u Pljevljima.

Na osnovu člana Zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu Agencija za zaštitu prirode i životne sredine poziva zainteresovanu javnost da izvrši uvid u dostavljenu dokumentaciju u prostorijama Agencije za zaštitu prirode i životne sredine u Podgorici iu prostorijama Sekretarijata za uređenje prostora Opštine Pljevlja, radnim danima od 9 do 12 časova, kao i na sajtu Agencije za zaštitu prirode i životne sredine.

Javna tribina o predmetnom Elaboratu održaće se u Velikoj sali Termoelektrane Pljevlja, Opština Pljevlja, sutra 19. jula sa početkom u 10h časova.

Rok za javni uvid i dostavljanje primjedbi i mišljenja u pisanoj formi traje do 29. jula tekuće godine.

O Vinka Gogić

Pročitajte i

Programska šema za srijedu, 23. 9. 2020.

  SRIJEDA 23.9.2020.     7,00-7,40 AUTO SHOP“- repriza   Strana produkcija 7,40-7,50 Pljevlja u …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *