PODIJELI

Radove na cjevovoda u Mjesnoj zajednici Boljanići i rezervoara Borčani u Mjesnoj zajednici Maoče izvodiće Montig d.o.o. Najovoljniji ponuđač za sanaciju krov na zgradi SO Pljevlja je Tehnogradnja.

Nakon sprovedenog postupka zahtjeva za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti, koje je 11. jula objavila Direkcija za izgradnju i investicije opštine Pljevlja, Komisija za otvaranje i rednovanje ponuda konstatovala je da se za saniciju krova zgrade Skupštine opštine Pljevlja javila dva pljevaljska preduzeća Ving i Tehnogradnja. Procjenjena vrijednost nabavke sa PDV-om je 15.000 evra. Ving je za ovaj posao ponudio cijenu od 14.253 evra a Tehnogradnja 13.117 evra. S obzirom da je kriterijum za odabir najpovoljnijeg ponuđača cijena a nabavke male vrijednosti nemaju žalbu posao će dobiti Tehnogradnja, mada će obavještenje o ishodu postupka biti donijeto za deset dana. Rok za izvođenje radova je 60 dana.

Nakon sprovedenog postupka nabavke male vrijednosti, službenik za javne nabavke Blažo Šubarić rekao nam je da će cjevovod od Zborne gomile do lokacije rezervoara Boljanići i Rosulje u Mjesnoj zajednici Boljanići raditi Monting d.o.o. Monting je bio jedini ponuđač koji je zadovoljio sve tražene uslove.  Procjenjena vrijednost nabavke ovog posla je 9.500 evra sa PDV-om, a Monting d.o.o ponudio je cijenu od 9.486 evra.  Rok izvođenja radova je 15 dana od uvođenja izvođača u posao. Monting d.o.o je najpovoljniji izvođač radova na izgradnji vodovoda „Maoče“ rezervoara „Borčani“. Procjenjena vrijednost nabavke za ovaj posao sa uračunatim PDV-om je 15.000 evra, a Monting je ponudio cijenu od 14.938 evra. Rok za izvođenje radova je 40 dana od uvođenja izvođača u posao.

Komentariši