Naslovna / Vijesti / Politika / Demokratska Crna Gora organizovala okrugli sto pod nazivom ,,Pljevlja-problemi i perspektive iz ugla mladih”

Demokratska Crna Gora organizovala okrugli sto pod nazivom ,,Pljevlja-problemi i perspektive iz ugla mladih”

,,Pljevlja-problemi i perspektive iz ugla mladih,, naziv je okruglog stola koju su organizovali predstavnici mladih Demokratske stranke. Na samom početku prisutnima se obratila Božica Grujičić član mladih Demokrata, kao i Vladimir Pavićević politikolog i profesor na političkim naukama u Beogradu.

Miljan Rovčanin predsjednik mladih pozdravio je sve prisutne, a ujedno i započeo diskusiju na temu ,,Ekologija: uticaj zagađenosti na iseljavanje mladih”.

Specijalni gost okruglog stola bio je Kemal Pajević građanski aktivista i kolumnista.

Pored teme vezane za ekologiju u našem gradu, vodile su se jos rasprave vezane za nezaposlenost kao jedan od glavnih razloga zbog kojeg mladi napuštaju naš grad, isto tako diskusije vezane za kulturu i turizam, koje su predstavljene kao glavni temelj jednog razvijenog drustva.

Učešće u diskusiji imali su članovi NVO iz Pljevalja, Miloš Ostojić ispred NVO Legalis, Vaso Knežević NVO Da zaživi selo i Ismeta Dzakić iz NVO Etno kuća Ruža.

O Boriša Kankaraš

Pročitajte i

Saopštenje za javnost povodom šovinističkih poruka u Pljevljima

Povodom šovinističkih poruka usmjerenih protiv naših sugrađana – pripradnika manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *