Naslovna / Sport / Ostalo / Na nedavno održanom ekipnom prvenstvu Evrope u atletici reprezentacija Crne Gore osvojila peto mjesto

Na nedavno održanom ekipnom prvenstvu Evrope u atletici reprezentacija Crne Gore osvojila peto mjesto

Reprezentacija Crne Gore osvojila je peto mjesto na nedavno održanom ekipnom prvenstvu Evrope u atletici u Skoplju. To je do sada najbolji rezultat za našu atletsku reprezentaciju a pun doprinos ovom sjajnom rezultatu dao je i atletski klub Rudar. Članovi pljevaljskog atletskog kluba bili su dio slekcije Crne Gore koja se po nevjerovatnim vrućinama borila za što bolji plasma.Goran Petrić je nastupio u disciplini 3000 m stipl, Emir Ćatović u štafeti 4x100m i 4x400m i Jovica Božović troskok.

Sjajni rezultati reprezentacije su i potvrda odličnog rada u atletskom klubu ,,Rudar”. Nakon što je postavljena nova atletska staza nižu se odlični rezultati i ostaje žal što ta famozna tartan staza nije postavljena ranije u, po prirodnim resursima, ubjedljivo najbogatijoj crnogorskoj Opštini.

Zadovljstvo ne krije ni Budimir Jestrović trener atletskog kluba Rudar. Zahvaljujući njegovoj stručnosti i stručnosti njegovog štaba, Pljevlja ne moraju da brinu za budućnost atletike ali moraju brinuti o još boljim uslovima za kraljicu sportova.

Iz atletskog kluba ,,Rudar” su se još jednom zahvalili opštini Pljevlja i AD Rudniku Uglja Pljevlja na nesebičnoj podršci.

O Boriša Kankaraš

Pročitajte i

Počela brdska auto trka “Kup Pljevlja 2020”

U Pljevljima je danas u 12 časova na stazi Dajevića han – Rudnica počela 11. …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *