Naslovna / Vijesti / Društvo / Opština Pljevlja objavila više zahtjeva za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti

Opština Pljevlja objavila više zahtjeva za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti

Opština Pljevljha je između ostalih objavila zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti – izradu projekta unutrašnje arhitekture (enterijera) zgrade opštine Pljevlja sa projektima elektro i termotehničkih instalacija.

Opština Pljevlja objavila je više zahtjeva za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti – izradu projekta unutrašnje arhitekture (enterijera) zgrade opštine Pljevlja sa projektima elektro i termotehničkih instalacija.Cilj ovog projekta je da se usled dugog perioda eksploatacije (preko 67 godina) objekat, prateća oprema, infrastruktura osavremeni i modernizuje i da se stvore uslovi za rad i pristup licima sa invaliditetom i licima smanjene pokretljivosti u skladu sa važećom zakonskom regulativom. Procijenjena vrijednost nabavke sa uračunatim PDV-om je 14.900 eura. Ponude se predaju radnim danima od 07 do 15 sati, zaključno sa 29.08.2019. godine do 08 sati. Obavještenje o ishodu postupka biće donijeto u roku od 10 dana a rok izrade projektne dokumentacije je 60 dana od dana zaključenja ugovora.

Objavljen je i zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavku male vrijednosti – izrada Glavnog projekta za izgradnju pristupne saobraćajnice na zaobilaznici Pljevlja – Prijepolje, od benzinske pumpe “Mat petrol” do poslovnog objekta “Laco elektro”, sa pripadajućom infrastrukturom. Procijenjena vrijednost nabavke s auračunatim PDV-om je 14.990 eura. Ponude se predaju radnim danima od 7 do 15 sati, zaključno sa 28.08.2019. godine do 9 sati. Obavještenje o ishodu postupka biće donijeto u roku od 20 dana. Rok isporuke pružanja usluge je 45 dana od dana potpisivanja ugovora.

Opština Pljevlja objavila je i zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavku male vrijednosti- nabavka 60 kotlovskih cijevi. Procijenjena vrijednost nabavke sa uračunatim PDV-om je  4.500 eura. Ponude se predaju radnim danima od 7 do 15 sati, zaključno sa 28.08.2019. godine do 11 sati. Obavještenje o ishodu postupka biće donijeto u roku od 3 dana. Rok isporuke robe je dvadeset dana od dana zaključenja ugovora.

O Vesna Tanjević

Pročitajte i

Završni radovi na adaptaciji i izgradnji sportskih igrališta u Gagovića imanju i terenu kod Gimnazije

U saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih Crne Gore, Opština Pljevlja realizuje izgradnju novog terena …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *